inkClub

inkClub är en pionjär inom e-handel och har för närvarande försäljning i 14 länder genom varumärkena inkClub, 112ink, Inky, Beautyplanet och Dammsugarpåsar. De är det ledande bolaget inom bläck och toner i Europa och expanderar ständigt i nya produktkategorier såsom kontor, lampor, städ, batterier och hygien.

Brightstep har varit en helhetspartner till inkClub i resan att ersätta det egenutvecklade e-handelssystemet med en ny modern standardplattform. Brightstep har hjälpt till i faserna Strategi, Implementation, Migrering och Lansering. Brightstep involverade inkClubs personal i projektet och utbildade på så sätt deras personal för att kunna ta över förvaltning och vidareutveckling i egen regi. Efter lanseringen stöttar Brightstep inkClub i förvaltning, vidareutveckling och stöd till verksamheten.

inkClub har valt ehandels- och PIMlösningen SAP hybris och sökmotorn Solr. Lösningen klarar mycket höga krav på stabilitet och prestanda och utgör grunden i en ny flexibel plattform som ska kunna stötta inkClub i dess framtida expansion.