Intershop

Intershop är en av veteranerna inom e-handel och grundades 1992, bolaget har sitt huvudkontor i Tyskland och är börsnoterat på Neuer Markt. Intershops e-handelsplattform har varit topprankad sedan väldigt många år av de stora analysföretagen. Över 500 medelstora och stora företag världen över använder plattformen, exempelvis Elgiganten, Stadium, HP, BMW och Mexx. Några av plattformenens styrkor är dess unika stöd för att hantera multipla sajter i en komplex och internationell miljö, stabiliteten, prestandan och dess breda funktionalitet för både B2B och B2C. Läs mer om Intershop på deras hemsida: http://www.intershop.com

Brightstep har ett eget affärsområde som fokuserar helhjärtat på Intershop. Vi erbjuder både rådgivningstjänster och teknisk specialistkompetens för att hjälpa våra kunder före, under och efter ett e-handelsprojekt med Intershop. Vi ser oss själva som en fullservicebyrå som hjälper till från ax till limpa med allt inom e-handel och tillsammans med våra kunder jobbar vi i långsiktiga partnerrelationer. Därför erbjuder vi självklart även löpande drift, support och förvaltning.

Intershop Saas
Sedan 2014 erbjuder vi Intershop som “as a service” (Saas). Lösningen, som baseras på Intershop 7, är framtagen för kunder som prioriterar att snabbt komma igång i liten skala, men vill ha fulla möjligheter att växa med alla de möjligheter som modern multikanals-/e-handel kräver – med Intershops fulla funktionalitet.

För våra kunder innebär detta en lägre kostnad, såväl initialt kostnad som löpande fördelaktiga. I erbjudandet finns färdiga integrationer med ett flertal betalväxlar, e-postverktyg, analysverktyg, affärssystem mm.

Sammanfattning av fördelar:

  • Lägre kostnad initialt samt per månad.
  • Minskat beroende till interna IT-resurser
  • Högre fokus på affären
  • Hög grad av färdig funktionalitet, för den moderna e-handlaren.
  • Möjlighet att göra ändringar “on demand”.
  • Hosting, och drift i säkra datacenter.

Välkommen att ta kontakt med Magnus Alzen (+46 708 40 69 61) eller Jonas Hanäs (+46 707 41 94 50), Affärsområdeschef för Intershop och Försäljningsansvarig på Brightstep.