Karriär

Som en av oss får du jobba i en ung bransch, men med mycket erfarna kollegor. Här lär du dig hela e-handelsprocessen. Allt från marknadsföring, organisation, legala aspekter, logistik, plattformar, systemutveckling, test, analys, optimering, till design och anpassningar för mobila enheter.

Vår bransch spås en fortsatt hög tillväxt- och förändringstakt, vilket gör att du får utvecklande och utmanande uppgifter. Dina erfarenheter kommer att vara en efterfrågad kompetens framöver oavsett om du arbetar som projektledare, affärsutvecklare, testledare, designer eller systemutvecklare. De tekniska standardplattformar vi arbetar med bygger på modern teknologi och öppna ramverk, gillar du JAVA kommer du trivas mycket bra i vårt team av duktiga utvecklare.

Att vara nyfiken och inspireras av förändring är bra egenskaper för att bli en framgångsrik konsult. Brightstep söker människor som vill växa i en anda där det är självklart att dela med sig av tidigare erfarenheter, lyfta och stötta sina kollegor när vi antar nya utmaningar. Det är tillsammans vi överträffar våra kunders förväntningar. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till kompetensutveckling, både genom arbete ihop med våra kunder i spännande projekt samt genom utbildningar och certifieringar. Kärnan i vår företagskultur kretsar runt att det skall vara kul att gå till jobbet.

Som konsultBrightstep förväntas du leverera goda resultat och kan du samtidigt relatera till våra värdeord: effektmålsorienterad, affärsmässig, engagerad, kompetent och långsiktig – har du alla förutsättningar att trivas hos oss.

Just nu söker vi följande tjänster

Medbarbetare på Brightstep